Trubaci Beograd simbol
✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦✽✦

Trubaci Beograda

Trubaci Milana Miće Petrovića

Želimo da vam predstavimo Trubački orkestar Milana Petrovića, renomirani muzički sastav koji već godinama oduševljava publiku virtuoznim izvođenjem tradicionalnih srpskih trubača. Ovaj orkestar, sa sedištem u Beogradu, okuplja vrhunske muzičare koji su stručno osposobljeni i posvećeni prezentovanju bogatog kulturnog nasleđa Balkana kroz muziku.

Trubački orkestar Milana Petrovića je posebno poznat po svojoj sposobnosti da interpretira različite muzičke žanrove, od tradicionalne narodne muzike do savremenih obrada popularnih pesama. Njihove nastupe odlikuju energija, strast i izuzetna tehnička veština, što ih čini omiljenim među ljubiteljima tradicionalne muzike, ali i publikom širom sveta.

Orkestar redovno nastupa na raznim muzičkim manifestacijama, koncertima i festivalima, gde svojim nastupima osvajaju srca slušalaca i stvaraju nezaboravne muzičke trenutke. Njihova reputacija jednog od najboljih trubačkih orkestara u regionu rezultat je višegodišnjeg predanog rada, stručnosti i umetničke strasti koju svaki član orkestra unese u svaki nastup.

Pored toga, trubački orkestar Milana Petrovića ima i raznovrstan repertoar za posebne prilike kao što su svadbe, venčanja, proslave, korporativni događaji i druge svečanosti, pružajući nezaboravan muzički doživljaj svakom događaju na kojem nastupaju.

Ukoliko želite da doživite jedinstvenu muzičku čaroliju tradicionalne srpske trube i uživate u nastupima vrhunskih muzičara, trubački orkestar Milana Petrovića je definitivno pravi izbor. Njihova strast prema muzici, profesionalnost i beskompromisni kvalitet izvođenja garantuju nezaboravno iskustvo za svakog ljubitelja kvalitetne muzike.

Trubaci Beograd Trubaci Beograd

Trubaci Milana Miće Petrovića su poznati srpski trubački orkestar sa dugom i bogatom tradicijom nastupa širom Srbije i sveta. Naš orkestar je osnovan 2007. godine u Beogradu, mestu poznatom po takmičenju trubačkih orkestara u Guči. Milan Petrović, osnivač orkestra, talentovan je trubač i pobednik Guče koji je sa svojim ansamblom stekao veliku popularnost i prepoznatljivost širinom Srbije.

Pored brojnih nastupa na domaćim manifestacijama i festivalima, trubači Milana Petrovića redovno putuju van Srbije, gde nastupaju na prestižnim svetskim festivalima i muzičkim manifestacijama. Njihovo umeće i strast prema muzici privlače pažnju i oduševljavaju publiku gde god da se pojave.

"S poštovanjem" - Vaš trubački orkestar Milana Petrovića

Prijatelji

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Beograd i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

Ostavi recenziju

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubaci. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Beograd. "