AKCIJA!! 50% popusta do kraja Godine - 063/8220 401

Trubači Kikinda simbol

Trubači Kikinda 063/8220-401

Nastupamo na svadbama, venčanjima, proslavama, korporativnim događajima i drugim svečanostima, pružajući veselu atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.

Trubači Kikinda

20 godina iskustva

Cene naših usluga

Ovako su kod nas podeljene usluge

Svadbe

Cena po dolasku.

Od 100 do 250 Eur

PozoviPozovi

Noćni klub

Cena po dolasku.

od 300 do 500 Eur

PozoviPozovi

Korporativne proslave

Pozovite nas radi dogovora i organizacije.

250 do 300 Eur

PozoviPozovi

Festivali

Cena varira u zavisnosti od vremena i uslova.

od 2000 do 5000 Eur

PozoviPozovi

Momačko i devojačko veče

Cena po dolasku.

od 79 Eur

PozoviPozovi

Sahrane

Cena po dolasku.

od 300 do 1000 Eur

PozoviPozovi

Dobrodošli na naš websajt!

Dobrodošli u svet autentične trubačke muzike - dobrodošli u Kikindu, srce trubačke tradicije. Trubači Kikinda predstavljaju sinonim za vrhunsku muzičku izvedbu, prepoznatljivu energiju i nezaboravne trenutke. O nama Trubači Kikinda su više od samo ansambla - mi smo čuvari nasleđa, strastveni izvođači i ambasadori kulture. Naša muzika odjekuje kroz vekove, donoseći radost i uzbuđenje svima koji je čuju. Sa nasleđem koje seže duboko u srce Vojvodine, naša grupa trubača predstavlja spoj tradicije i savremenosti. Naše usluge Svadbe: Ulepšajte svoj poseban dan uz zvuke trubača koji će ga učiniti još magičnijim. Manifestacije: Dodajte šarm vašoj manifestaciji uz živahnu trubačku pratnju koja će ostaviti nezaboravan utisak. Privatne proslave: Bilo da slavite rođendan, godišnjicu ili bilo koji drugi važan trenutak, naši trubači će učiniti tu noć nezaboravnom. Zašto nas izabrati? Kada angažujete Trubače Kikinda, dobijate ne samo vrhunsku muzičku izvedbu, već i profesionalnost, pouzdanost i posvećenost vašem događaju. Naš tim čine iskusni muzičari koji su posvećeni pružanju najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima. Kontaktirajte nas Za više informacija o našim uslugama ili za rezervaciju termina, slobodno nas kontaktirajte. Vaša želja je naša zapovest - Trubači Kikinda su tu da učine vaš događaj nezaboravnim.

"S poštovanjem" - Vaš trubački orkestar Milana Petrovića

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Kikinda i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubaci. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Novi Sad. "

Ostavi recenziju