AKCIJA!! 50% popusta do kraja avgusta - 063/8220 401

Trubaci Kragujevac simbol

Trubaci Kragujevac 063/8220-401

Nastupamo na svadbama, venčanjima, proslavama, korporativnim događajima i drugim svečanostima, pružajući veselu atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.

Trubaci Kragujevac

20 godina iskustva

Cene naših usluga

Ovako su kod nas podeljene usluge

Svadbe

Cena po dolasku.

Od 100 do 250 Eur

PozoviPozovi

Noćni klub

Cena po dolasku.

od 300 do 500 Eur

PozoviPozovi

Korporativne proslave

Pozovite nas radi dogovora i organizacije.

250 do 300 Eur

PozoviPozovi

Festivali

Cena varira u zavisnosti od vremena i uslova.

od 2000 do 5000 Eur

PozoviPozovi

Momačko i devojačko veče

Cena po dolasku.

od 79 Eur

PozoviPozovi

Sahrane

Cena po dolasku.

od 300 do 1000 Eur

PozoviPozovi

Dobrodošli na stranicu sajta Trubaci Kragujevac!

Trubaci Kragujevac su grupa trubača pobednika Guče, čija ljubav prema trubi i autentičnoj srpskoj muzici odiše duhom ovog regiona. Naša grupa je osnovana sa namerom da svira tradicionalnu trubačku muziku koja čini neizostavan deo bogate kulturne baštine Kragujevca i cele Srbije.

Ponosno negujemo nasleđe trubačke tradicije našeg grada, odajući počast muzičarima koji su kroz vekove prenosili svoje veštine i strast sledećim generacijama. Kroz decenije rada i posvećenosti, Trubaci Kragujevac su postali prepoznatljivi po svojoj virtuoznosti i energiji koju unose u svakom nastupu.

Naš repertoar obuhvata širok spektar tradicionalnih srpskih pesama, kola i melodija, koji su neizostavni deo svakog veselja i proslave u našem gradu i šire. Bilo da je reč o svadbama, rođendanima ili drugim svečanim prilikama, Trubaci Kragujevac svojim izvođenjem donose radost i veselje svakom okupljenom.

Naša misija je da svaki nastup bude nezaboravan doživljaj za naše slušaoce. Trudimo se da pružimo najbolje moguće izvođenje, kombinujući tradicionalne melodije sa modernim pristupom kako bismo stvorili autentično muzičko iskustvo koje ostaje urezano u sećanju.

Hvala vam što ste posetili našu stranicu. Ukoliko želite da unesemo dodatnu radost i živost u vašu sledeću proslavu ili događaj, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo zajedno učiniti vašu posebnu priliku još nezaboravnijom uz zvuke Trubaca Kragujevac!

"S poštovanjem" - Šef orkestra, Milan Petrović

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Kragujevac i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubaci. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Kragujevac. "

Ostavi recenziju