AKCIJA!! 50% popusta do kraja Godine - 063/8220 401

Trubači Lazarevac simbol

Trubači Lazarevac 063/8220-401

Nastupamo na svadbama, venčanjima, proslavama, korporativnim događajima i drugim svečanostima, pružajući veselu atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.

Trubači Lazarevac

20 godina iskustva

Cene naših usluga

Ovako su kod nas podeljene usluge

Svadbe

Cena po dolasku.

Od 100 do 250 Eur

PozoviPozovi

Noćni klub

Cena po dolasku.

od 300 do 500 Eur

PozoviPozovi

Korporativne proslave

Pozovite nas radi dogovora i organizacije.

200 do 300 Eur

PozoviPozovi

Festivali

Cena varira u zavisnosti od vremena i uslova.

od 2000 do 5000 Eur

PozoviPozovi

Momačko i devojačko veče

Cena po dolasku.

od 79 Eur

PozoviPozovi

Sahrane

Cena po dolasku.

od 300 do 1000 Eur

PozoviPozovi

Dobrodošli na naš websajt u Lazarevcu!

Otkrijte Čaroliju Lazarevca: Istinski Biser Beogradskog Okruga Dobrodošli u Lazarevac, skriveni dragulj Beogradskog okruga. Ovaj pitoreskni grad odiše šarmom svojih ulica, bogatom istorijom i gostoprimstvom svojih stanovnika. Lazarevac je više od samo grada, on je spoj tradicije i modernosti. Sa svojim prelepim parkovima, mirnim šetalištima i raznovrsnim kulturnim dešavanjima, ovde svako može pronaći nešto što odgovara njihovim interesovanjima. Za ljubitelje prirode, Lazarevac nudi brojne mogućnosti za istraživanje. Nacionalni park Fruška gora je samo kratka vožnja udaljen, pružajući predivne pejzaže i izlete u prirodu. Reka Kolubara, koja teče kroz grad, pruža mogućnosti za ribolov i relaksaciju uz obalu. Istorijski entuzijasti će biti oduševljeni bogatstvom spomenika i lokaliteta koji svedoče o burnoj prošlosti ovog područja. Od srednjovekovnih tvrđava do spomenika iz Drugog svetskog rata, Lazarevac je mesto gde se istorija može osetiti u svakom koraku. Kulturni život u Lazarevcu je takođe živopisan. Pozorišne predstave, koncerti, umetničke izložbe - uvek postoji nešto novo za otkriti i uživati. Lokalna gastronomska scena takođe nije zaostala. Restorani nude ukusne specijalitete, od tradicionalne srpske kuhinje do internacionalnih delikatesa. Za one koji traže odmor od gradske vreve, Lazarevac nudi mir i tišinu svojih okolnih sela i seoskih domaćinstava. Uživajte u netaknutoj prirodi, domaćoj hrani i toplom gostoprimstvu domaćina. Dakle, ne čekajte, posetite Lazarevac i doživite sve što ovaj divan grad ima da ponudi. Upustite se u avanturu, istražite njegove tajne i prepustite se čaroliji Lazarevca.

"S poštovanjem" - Vaš trubački orkestar Milana Petrovića

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Lazarevac i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubaci. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Novi Sad. "

Ostavi recenziju