AKCIJA!! 50% popusta do kraja Godine - 063/8220 401

Trubači Ljig simbol

Trubači Ljig 063/8220-401

Nastupamo na svadbama, venčanjima, proslavama, korporativnim događajima i drugim svečanostima, pružajući veselu atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.

Trubači Ljig

20 godina iskustva

Cene naših usluga

Ovako su kod nas podeljene usluge

Svadbe

Cena po dolasku.

Od 100 do 250 Eur

PozoviPozovi

Noćni klub

Cena po dolasku.

od 300 do 500 Eur

PozoviPozovi

Korporativne proslave

Pozovite nas radi dogovora i organizacije.

250 do 300 Eur

PozoviPozovi

Festivali

Cena varira u zavisnosti od vremena i uslova.

od 2000 do 5000 Eur

PozoviPozovi

Momačko i devojačko veče

Cena po dolasku.

od 79 Eur

PozoviPozovi

Sahrane

Cena po dolasku.

od 300 do 1000 Eur

PozoviPozovi

Dobrodošli na naš websajt u Ljigu!

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Trubača Ljig - vašeg prvog izbora za autentično iskustvo srpske trube! Sa ponosom predstavljamo našu tradiciju koja seže duboko u srce Srbije, ističući naše talente i strast prema muzici.

Trubači Ljig su sinonim za energične nastupe koji ostavljaju nezaboravan utisak na svaku priliku. Sa decenijama iskustva, naši virtuozi trube donose živopisne melodije i ritmove koji osvajaju srca slušalaca širom sveta.

Naš repertoar obuhvata širok spektar muzičkih žanrova, od tradicionalnih srpskih kola do modernih hitova, prilagođavajući se svakoj prilici i ukusu publike. Bilo da je u pitanju svadba, rođendan, festival ili korporativni događaj, Trubači Ljig garantuju nezaboravan doživljaj i atmosferu punu radosti i zabave.

Svojom profesionalnošću i posvećenošću, Trubači Ljig su postali prepoznatljivi širom Srbije i van njenih granica. Naši nastupi su sinonim za kvalitet i uživanje, što nas čini omiljenim izborom kako kod domaće publike, tako i kod stranih posetilaca koji žele da dožive autentičnu srpsku trubačku tradiciju.

Ljig Pridružite nam se u ovoj muzičkoj avanturi i doživite magiju trube sa Trubačima Ljig! Kontaktirajte nas danas kako bismo učinili vaš događaj nezaboravnim! Trubači Ljig, srpska truba, trubačka muzika, svadbarski trubači, tradicionalna srpska muzika, muzika za svadbe, trubački orkestar, muzički nastupi Ljig.

"S poštovanjem" - Vaš trubački orkestar Milana Petrovića

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Novi Sad i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubaci. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Novi Sad. "

Ostavi recenziju