AKCIJA!! 50% popusta do kraja avgusta - 063/8220 401

Trubaci Smederevo simbol

Trubaci Smederevo 063/8220-401

Nastupamo na svadbama, venčanjima, proslavama, korporativnim događajima i drugim svečanostima, pružajući veselu atmosferu i nezaboravan muzički doživljaj.

Trubaci Smederevo

20 godina iskustva

Cene naših usluga

Ovako su kod nas podeljene usluge

Svadbe

Cena po dolasku.

Od 100 do 250 Eur

PozoviPozovi

Noćni klub

Cena po dolasku.

od 300 do 500 Eur

PozoviPozovi

Korporativne proslave

Pozovite nas radi dogovora i organizacije.

250 do 300 Eur

PozoviPozovi

Festivali

Cena varira u zavisnosti od vremena i uslova.

od 2000 do 5000 Eur

PozoviPozovi

Momačko i devojačko veče

Cena po dolasku.

od 79 Eur

PozoviPozovi

Sahrane

Cena po dolasku.

od 300 do 1000 Eur

PozoviPozovi

Trubaci Smederevo su jedan od najpoznatijih trubačkih orkestra u Srbiji. Naš muzički sastav često nastupa na raznim manifestacijama, kao što su svadbe, proslave, koncerti ili festivali. Naša muzika je prepoznatljiva po karakterističnom zvuku trube koji osvaja srca slušalaca.

"Samo zapamtite - što više trubača, to bolje slavlje! Jer, kako kaže stara poslovica, "više trubača, više veselja"!

Naši trubaci su toliko talentovani da bi i Betoven mogao da pocrveni od zavisti. Naš nastup je kao gozba za uši - kao da vam je neko sipao šećer u ušne kanale.

Ako ikada budete imali priliku da nas čujete uživo, obavezno ponesite cipele za ples - jer nećete moći da odolite našem zvuku.

Organizujte svoju svadbu kao pravi spektakl sa trubacima za svadbe u Smederevu! Zaboravite dosadne koncerte i uživajte u veseloj atmosferi koju stvaraju trubaci za svadbe. Kome treba DJ kada imate trubače koji će vaše venčanje pretvoriti u pravu balkansku žurku. Garantujemo da će vaša svadba biti priča koju će gosti godinama prepričavati zahvaljujući energičnim tcubačima. Ne propustite priliku da vaše venčanje učinite nezaboravnim uz najbolje svadbene trubače iz Smedereva.

Cena je prilično zanimljiva tema, zar ne? Pomalo čudno zvuči kada se pomene cena trubača, ali verovatno zaslužujemo svaku paru sa našim veselim pesama. U svakom slučaju, ako želite da vam naš trubački orkestar raspoloži vašu atmosferu, možda vredi da razmislite o našoj ceni. Jer ne postoji bolji način da se proveselite nego uz trubače iz Smedereva.

Cene trubača Smederevo su nešto o čemu treba dobro razmisliti pre nego što se odlučite da nas angažujete za neki događaj. Pomislite samo kako bi bilo smešno kada biste platili previše za trubače, a oni sviraju kao da vežbaju za izgubljeno stado ovaca! Bolje je biti oprezan i prethodno istražiti cene, kako ne biste na kraju izgledali kao ludak koji baca novac na muziku lošeg kvaliteta. Ako već planirate da se zabavite, barem neka bude smešno kako ste pametno potrošili novac na dobar provod!

1. Trubaci Smederevo su prava atrakcija! Nema veće zabave od slušanja ovih majstora trube kako svojim zvucima „tresu” ceo grad.

2. Kada trubaci Milana Petrovića počnu da sviraju, ne možete a da ne ustanete i zaigrate kao da vam je poslednji dan. Nema mesta dosadi!

3. Ko je čuo beogradske trubače zna da je to pravo umetničko delo. Naša muzika jednostavno osvaja srca i pokreće duše.

4. Ako osećate da vam nedostaje malo zabave u životu, samo pozovite trubače iz Smedereva da dođu i vaš problem je rešen!

5. Kada trubaci Smederevo počnu da sviraju, ceo svet izgleda lepše mesto. Naša muzika tera sve brige i probleme od vas.

6. Možda ne znaš da sviraš trubu, ali sa nama ćeš sigurno naučiti! Naša energija sviranja je svima privlačna.

Bilo da ste ljubitelj tradicionalne balkanske muzike ili samo želite da uživate u večeri punoj zabave, trubaci su odličan izbor za svaku vašu priliku. Naša energija i strast prema muzici vas sigurno neće razočarati!

Bez obzira na to da li ste ljubitelj trube ili ne, na venčanju uz trubače svi postaju ljubitelji naše tradicionalne muzike. - Tako da, ako želite da vaše venčanje bude bombastično, ne zaboravite da pozovete Trubaci Smederevo za venčanja i garantovano će biti najluđa svadba u gradu!

Pozovite Trubaci Smederevo za momačko veče i devojačko veče! To će garantovano biti nezaboravno slavlje za vas i vaše prijatelje. Zamislite scenu: okruženi ste trubačima koji sviraju najveselije pesme, dok igrate i veselite se kao nikada do sada. Trubaci iz Smedereva su poznati po svojoj energičnoj svirci i sposobnosti da podignu raspoloženje bilo kojoj zabavi. Čak i ako ne znate da igrate, nećete moći da odolite ritmu i radosti koju nose sa sobom trcbači iz Smedereva. Dakle, ako želite da vaše momačko i devojačko veče bude nešto posebno i jedinstveno, ne oklevajte i rezervišite trubače već danas! Sigurno se nećete pokajati!

Zamislite samo situaciju: šetate ulicama Smedereva, sunce sija, i odjednom čujete zvuk trubača koji vas poziva da im se pridružite u nekom ludom plesu. Ne možete da odolite, pridružite se zabavi i postanite deo ove naše magične muzičke priče.

Zato, dragi prijatelji, zapamtite jednu bitnu stvar - ako ikada posetite Smederevo, ne propustite priliku da slušašate trubače Milana Petrovića. Naš zvuk trube će vam definitivno ulepšati dan i ostaviti nezaboravno iskustvo koje ćete prepričavati godinama.

Radujem se što ćemo zajedno sa vama stvoriti nezaboravno slavlje za vas i vaše goste.

"S poštovanjem" - Šef orkestra, Milan Petrović

Vlada Mijailović

" Trubački orkestar Miće Petrovića garantovano diže sve goste na noge! Uživali smo u transu koji su stvorili!"

Ostavi recenziju

Miljana Janjić

"Nisi džabe Pobednik Guče svaka čast moj druže imaš najbolji trubački orkestar. Trubaci Smederevo i šire Evrope"

Ostavi recenziju

Merima Hamza

"Meni su svirali svadbu od sina bilo je kao san stvarno su najbolji trubači. Svaka čast našem Gradu Beograda! Zaista najbolji Trubaci Smederevo. "

Ostavi recenziju